“There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed.” ― Ernest Hemingway

Dance-subsidie met palingsound

Fresku en Marianne Weber deelden vanochtend een alinea, sterker nog, een zin. Wat hebben ze gemeen? Ze eten zonder twijfel allebei kreeft, maar daar houdt het in mijn ogen ook op. Ze kregen een hele alinea in de Volkskrant, werden ineens weer twee immens populaire artiesten. Tenminste, zo genoemd in een rapport over de toekomstige subsidie voor dance en hét Nederlandse lied. 

Lees verder

Storytelling in Tilburg

Laat me je een verhaal vertellen… Een echt verhaal, solide, vol van tekst en inhoud. Een verhaal als geen ander verhaal. Een pitch voor in de lift? Wacht even, het ging hier vandaag toch over verhalen schrijven? Het vooroordeel van een schrijver…

Lees verder

Wat was er eerder

De kip of het ei? De bedenker of het idee? Is degene die uren zit te broeden op een al eerder gelegd ei evengoed creatief? Als de uitvoer ervan daarna beter is, vetter, anders? Wat als je een Broedmachine met ideemakers en creatievelingen hebt... Is dat dan het ei van Columbus? Of slacht je de kip met de gouden eieren?

Lees verder

Endurance en 251TV

Vorige week was 251TV bij ons op stal, onderdeel van de lokale omroep. Ze waren in Egmond om mij en mijn coach te interviewen over Endurance, het paardensportdicipline dat draait om het afleggen van lange afstanden met een bepaalde snelheid. We hopen hiermee meer bekendheid voor de sport te genereren.

Lees verder

Een partijtje ontspullen

Vrachtwagens rijden week na week tegen het plafond van de Velsertunnel, de weg blokkeert, file ontstaat, heisa alom. Afgelopen weekend gebeurde dit ook tijdens Decibel Outdoor Festival, tegen het tentdak van de toegangspoorten welteverstaan. Wat is er gebeurd met het ouderwets kamperen? Tentje, bedje, onderbroekje? Vol verbazing heb ik de tickets gescand van feestvierders die hun volledige appartement meenamen naar Beekse Bergen...

Lees verder