“There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed.” ― Ernest Hemingway

Blog & Column

Mijn columns verschijnen periodiek in Nieuwsblad de Kennemer en op externe websites van opdrachtgevers en evenementenorganisaties. Heb je interesse in een tekstuele samenwerking zoals een vaste of eenmalige column of blog in jouw papieren of online uitgave, neem dan contact met me op!


Endurance en 251TV

Vorige week was 251TV bij ons op stal, onderdeel van de lokale omroep. Ze waren in Egmond om mij en mijn coach te interviewen over Endurance, het paardensportdicipline dat draait om het afleggen van lange afstanden met een bepaalde snelheid. We hopen hiermee meer bekendheid voor de sport te genereren.

Lees verder

Een partijtje ontspullen

Vrachtwagens rijden week na week tegen het plafond van de Velsertunnel, de weg blokkeert, file ontstaat, heisa alom. Afgelopen weekend gebeurde dit ook tijdens Decibel Outdoor Festival, tegen het tentdak van de toegangspoorten welteverstaan. Wat is er gebeurd met het ouderwets kamperen? Tentje, bedje, onderbroekje? Vol verbazing heb ik de tickets gescand van feestvierders die hun volledige appartement meenamen naar Beekse Bergen...

Lees verder

De gezichten van YAF 8

Het zit er op, Park Westerhout wordt in originele staat teruggebracht en over een paar dagen zal het zijn alsof het festival nooit heeft plaatsgevonden. Voor de toeschouwer dan… Want voor de bezoekers, de organisatie en alle geweldige vrijwilligers is het een onvergetelijk weekend geworden.

Lees verder

De gezichten van YAF 7

Langzaam komt het besef dat het festival nu toch echt voor de deur staat. Agenda erbij, bladzijde omslaan, nog maar anderhalve week! De voorbereidingen zijn in volle gang, bij mensen thuis, op werkplaatsen en in de Broedmachine. Het programma is compleet, de kaartverkoop gaat hard en we kunnen met zijn allen niet wachten!

Lees verder

De gezichten van YAF 6

Vrolijk word je er van, de sfeer die om het hele Young Art Festival heen hangt. De aanblik van tijd en moeite investerende vrijwilligers, jonge honden, rookies, creatievelingen en kunstzinnigen, muziekmakers en muziek luisteraars, onmisbare sponsoren en een sterk management. Het doet goed om in zo’n team te werken, te vieren, want daar gaan we allemaal lekker op – het leven vieren.

Lees verder