“There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed.” ― Ernest Hemingway

Blog & Column

Mijn columns verschijnen periodiek in Nieuwsblad de Kennemer en op externe websites van opdrachtgevers en evenementenorganisaties. Heb je interesse in een tekstuele samenwerking zoals een vaste of eenmalige column of blog in jouw papieren of online uitgave, neem dan contact met me op!


Storytelling in Tilburg

Laat me je een verhaal vertellen… Een echt verhaal, solide, vol van tekst en inhoud. Een verhaal als geen ander verhaal. Een pitch voor in de lift? Wacht even, het ging hier vandaag toch over verhalen schrijven? Het vooroordeel van een schrijver…

Lees verder

Wat was er eerder

De kip of het ei? De bedenker of het idee? Is degene die uren zit te broeden op een al eerder gelegd ei evengoed creatief? Als de uitvoer ervan daarna beter is, vetter, anders? Wat als je een Broedmachine met ideemakers en creatievelingen hebt... Is dat dan het ei van Columbus? Of slacht je de kip met de gouden eieren?

Lees verder

Endurance en 251TV

Vorige week was 251TV bij ons op stal, onderdeel van de lokale omroep. Ze waren in Egmond om mij en mijn coach te interviewen over Endurance, het paardensportdicipline dat draait om het afleggen van lange afstanden met een bepaalde snelheid. We hopen hiermee meer bekendheid voor de sport te genereren.

Lees verder

Een partijtje ontspullen

Vrachtwagens rijden week na week tegen het plafond van de Velsertunnel, de weg blokkeert, file ontstaat, heisa alom. Afgelopen weekend gebeurde dit ook tijdens Decibel Outdoor Festival, tegen het tentdak van de toegangspoorten welteverstaan. Wat is er gebeurd met het ouderwets kamperen? Tentje, bedje, onderbroekje? Vol verbazing heb ik de tickets gescand van feestvierders die hun volledige appartement meenamen naar Beekse Bergen...

Lees verder

De gezichten van YAF 8

Het zit er op, Park Westerhout wordt in originele staat teruggebracht en over een paar dagen zal het zijn alsof het festival nooit heeft plaatsgevonden. Voor de toeschouwer dan… Want voor de bezoekers, de organisatie en alle geweldige vrijwilligers is het een onvergetelijk weekend geworden.

Lees verder