“There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed.” ― Ernest Hemingway

Blog & Column

Mijn columns verschijnen periodiek in Nieuwsblad de Kennemer en op externe websites van opdrachtgevers en evenementenorganisaties. Heb je interesse in een tekstuele samenwerking zoals een vaste of eenmalige column of blog in jouw papieren of online uitgave, neem dan contact met me op!


De gezichten van YAF 7

Langzaam komt het besef dat het festival nu toch echt voor de deur staat. Agenda erbij, bladzijde omslaan, nog maar anderhalve week! De voorbereidingen zijn in volle gang, bij mensen thuis, op werkplaatsen en in de Broedmachine. Het programma is compleet, de kaartverkoop gaat hard en we kunnen met zijn allen niet wachten!

Lees verder

De gezichten van YAF 6

Vrolijk word je er van, de sfeer die om het hele Young Art Festival heen hangt. De aanblik van tijd en moeite investerende vrijwilligers, jonge honden, rookies, creatievelingen en kunstzinnigen, muziekmakers en muziek luisteraars, onmisbare sponsoren en een sterk management. Het doet goed om in zo’n team te werken, te vieren, want daar gaan we allemaal lekker op – het leven vieren.

Lees verder

De gezichten van YAF 5

Interactie, het is naast ‘innovatie’ een van de meest gebruikte kantoortermen van de afgelopen jaren. “We moeten meer interactie stimuleren… overal…en innoveren, op het gebied van interactie…” Maar niet alleen binnen de hokjes van de kantoortuinen, ook buiten de hokjes wordt gekleurd.

Lees verder

De gezichten van YAF 4

Hoe goed zijn we nou eigenlijk bezig? Een vraag die de gemoederen bezighoudt, in de wereld in het algemeen maar ook in de continu groeiende feest- en festivalwereld. Hoe kunnen we blijvend zijn, vooruitstrevend goed bezig zijn, op een goede, gezonde en duurzame manier?

Lees verder

De gezichten van YAF 3

Het is prachtig mooi zomerweer als ik deze column aan het schrijven ben. Ik denk aan het Young Art Festival waar ik al weken aan denk en de zomerse dagen waarin dat plaatsvindt. Twee jaar geleden was het zoals vandaag, een stralende zon aan de hemel…

Lees verder