“There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed.” ― Ernest Hemingway

Blog & Column

Mijn columns verschijnen periodiek in Nieuwsblad de Kennemer en op externe websites van opdrachtgevers en evenementenorganisaties. Heb je interesse in een tekstuele samenwerking zoals een vaste of eenmalige column of blog in jouw papieren of online uitgave, neem dan contact met me op!


Hands up voor HipHop in je Bieb tweedaagse

Op 24 en 25 mei werd ik door de HipHop in je Bieb taskforce ingeschakeld als razende reporter en deed ik verslag van twee dagen urban beleving in en rond de Bibliotheek. Het was ronduit fantastisch en de woorden bleven uit mijn vingertoppen stromen, dus het werd een longread.. ;)

BRON: ProBiblio.nl - Rotterdam, Spijkenisse en Dordrecht waren donderdag 24 en vrijdag 25 mei het toneel van de levendige en gevarieerde ‘HipHop in je Bieb’ delegatie. De speciale taskforce, drie zuiderburen en een berg andere geïnteresseerden kwamen bijeen om te sparren, spitten en inspireren. Om bibliotheken te ontwikkelen als podia voor urban everyday culture. Hierbij een uitgebreid verslag en een dikke high five! | Lees hier het volledige verslag