“There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed.” ― Ernest Hemingway

Redactie en copywritingStorytelling in Tilburg

Laat me je een verhaal vertellen… Een echt verhaal, solide, vol van tekst en inhoud. Een verhaal als geen ander verhaal. Een pitch voor in de lift? Wacht even, het ging hier vandaag toch over verhalen schrijven? Het vooroordeel van een schrijver…

Lees verder

Wat was er eerder

De kip of het ei? De bedenker of het idee? Is degene die uren zit te broeden op een al eerder gelegd ei evengoed creatief? Als de uitvoer ervan daarna beter is, vetter, anders? Wat als je een Broedmachine met ideemakers en creatievelingen hebt... Is dat dan het ei van Columbus? Of slacht je de kip met de gouden eieren?

Lees verder

Endurance en 251TV

Vorige week was 251TV bij ons op stal, onderdeel van de lokale omroep. Ze waren in Egmond om mij en mijn coach te interviewen over Endurance, het paardensportdicipline dat draait om het afleggen van lange afstanden met een bepaalde snelheid. We hopen hiermee meer bekendheid voor de sport te genereren.

Lees verder

Een partijtje ontspullen

Vrachtwagens rijden week na week tegen het plafond van de Velsertunnel, de weg blokkeert, file ontstaat, heisa alom. Afgelopen weekend gebeurde dit ook tijdens Decibel Outdoor Festival, tegen het tentdak van de toegangspoorten welteverstaan. Wat is er gebeurd met het ouderwets kamperen? Tentje, bedje, onderbroekje? Vol verbazing heb ik de tickets gescand van feestvierders die hun volledige appartement meenamen naar Beekse Bergen...

Lees verder

De gezichten van YAF 8

Het zit er op, Park Westerhout wordt in originele staat teruggebracht en over een paar dagen zal het zijn alsof het festival nooit heeft plaatsgevonden. Voor de toeschouwer dan… Want voor de bezoekers, de organisatie en alle geweldige vrijwilligers is het een onvergetelijk weekend geworden.

Lees verder

De gezichten van YAF 7

Langzaam komt het besef dat het festival nu toch echt voor de deur staat. Agenda erbij, bladzijde omslaan, nog maar anderhalve week! De voorbereidingen zijn in volle gang, bij mensen thuis, op werkplaatsen en in de Broedmachine. Het programma is compleet, de kaartverkoop gaat hard en we kunnen met zijn allen niet wachten!

Lees verder

De gezichten van YAF 6

Vrolijk word je er van, de sfeer die om het hele Young Art Festival heen hangt. De aanblik van tijd en moeite investerende vrijwilligers, jonge honden, rookies, creatievelingen en kunstzinnigen, muziekmakers en muziek luisteraars, onmisbare sponsoren en een sterk management. Het doet goed om in zo’n team te werken, te vieren, want daar gaan we allemaal lekker op – het leven vieren.

Lees verder

De gezichten van YAF 5

Interactie, het is naast ‘innovatie’ een van de meest gebruikte kantoortermen van de afgelopen jaren. “We moeten meer interactie stimuleren… overal…en innoveren, op het gebied van interactie…” Maar niet alleen binnen de hokjes van de kantoortuinen, ook buiten de hokjes wordt gekleurd.

Lees verder

De gezichten van YAF 4

Hoe goed zijn we nou eigenlijk bezig? Een vraag die de gemoederen bezighoudt, in de wereld in het algemeen maar ook in de continu groeiende feest- en festivalwereld. Hoe kunnen we blijvend zijn, vooruitstrevend goed bezig zijn, op een goede, gezonde en duurzame manier?

Lees verder

De gezichten van YAF 3

Het is prachtig mooi zomerweer als ik deze column aan het schrijven ben. Ik denk aan het Young Art Festival waar ik al weken aan denk en de zomerse dagen waarin dat plaatsvindt. Twee jaar geleden was het zoals vandaag, een stralende zon aan de hemel…

Lees verder